תכנית תזונה D-TOX של יומיים לחידוש התחושה של נשימה חדשה וזוהר טהור מבפנים.
אומגה 3-ארוחת בוקר עשירה בקערה
מצרכים
-
3 כפות זרעי פשתן טחונים
-
2 כפות זרעי צ'יה
-
בננה בשלה מאוד
-
קומץ אוכמניות, פטל שחור או כל פירות יער אחרים
– 250 מ"ל חלב קפיר *
שלבי הכנה
בקערה גדולה, מערבבים את החלב קפיר עם זרעי הפשתן הטחונים וגרעיני הצ'יה וממתינים במשך 10 דקות, ומאפשרים לזרעי הצ'יה להתרכך.
חותכים את הבננה, ומקפליםו פנימה, הוסיפו את הפירות ותיהנו מארוחת הבוקר!
* חלב קפיר הוא משקה מתורבת, מותסס, הטעם כמו משקה יוגורט. מכיוון שקפיר מותסס, רוב האנשים הרגישים ללקטוז יכולים ממש לשתות אותו. לקפיר וליוגורט יש הרבה מהמשותף.
לשניהם טעמים דומים של קרם אך-חמצמצים ומיוצרים באופן מסורתי מחלב. לשניהם יש שפע של חלבון, סידן, ויטמיני B, אשלגן ופרוביוטיקה. תכנית תזונה דו-טוקסית של יומיים למשך שני ימי יום כדי להחזיר את הרגשתם של נשימה חדשה וזוהר מהמחשבה מתוך מתכוני שבועי D-Tox בסוף השבוע (ארוחת צהריים וסעודה)
עם זאת, יש להם הבדלים משמעותיים. לקפיר יש יותר חלבון ויותר פרוביוטיקה. קפיר הוא גם דק יותר והכי טוב כמשקה. ליוגורט יש מרקם עבה יותר.